Кирил Терзиев: Налитам на русички и спортни жени

Публикувано в категория България  
Кирил Терзиев е доказан мъжкар. Кариерата му тръгна нагоре с бронзов медал в най-важното състезание на годината - олимпийските игри в Пекин.
Днес ви предлагаме един интерес блиц с него, от окйто ще научите повече за човека Кирил Терзиев.  
Въпроси: 1. Приемате ли се за любимец на жените? 2. Какво мислите за секса пред камера или мобилен телефон? 3. Дразнят ли ви крайните феминистки? 4. Готвили ли сте на жена/? 5. Може ли филм да ви разплаче? 6. Ходили ли сте на нудистки плаж? 7. На кои българки им отива роля в "Сексът и градът"? 8. Бихте ли се снимали в реклама на мастика? 9. Колко пари бихте дали за място в първия полет до Марс? 10. С кои забранени неща ще наваксате след края на спортната кариера?
Той еРоден на: 1 септември 1983 г. в гр. ПетричСпорт: борбаКлубове: Петрич, ЦСКА, Левски, Славия-Литекс, Русе, сега в Черноморец (Бс)Успехи: Бронзов медал от олимпийските игри в Пекин 2008, национален шампион в кат. 54 кгСемейно положение: ерген
Отговори:1. Да. Интересно им е да се забавляваме заедно. Определено не ми липсват приятелки. Във вторник се запознах с една нова. Написала ми във фейсбука, че много държи да се запознаем. Ще видим какво ще излезе от това. Нямам навик да си намирам гаджета чрез интернет. Повечето ги намирам в заведения като "Бедрум" и "Версай". Инициативата е моя. Обичам да нападам, да преследвам. Предпочитам русички, с пъстри очи, усмихнати и да са със спортни фигури.2.Това ми е смешно. Сексът пред камера е за аматьорите. Те не го правят в ежедневието и предпочитат на камерата, за да получат някакво удовлетворение. 3.В отношенията между мъжа и жената всичко зависи от това, как поставят нещата от самото начало. Все пак мъжът е глава на семейството. Хубаво е да си уважаваш жената, но ако тя ти казва какво да правиш, какъв мъж си ти тогава!4.Не съм готвил, но съм купувал готови продукти. Готвенето е женска работа, доколкото знам.5.Филм може да ме натъжи или да ме накара да се замисля по-сериозно над нещата. Но чак да ме разплаче, не бих казал.6.Не. Лятото на Слънчев бряг погледнах към нудисткия плаж, но имаше само възрастни хора и не ми беше особено интересно. Бих отишъл, ако някоя приятелка се навие да отидем заедно.7. На Мина, дъщеря на собствениците на студио за красота "Джули".8.В реклама на мастика - не. По-добре да рекламирам нещо спортно като автомобили например.9.Нямам представа как варират цените за нещо такова и с какво разполагам. Бих дал за полет до Марс, стига да не са ми последните пари.10.Аз не се лишавам от много неща. Може би ще искам да почивам повече, да ходя на хубави места, да разглеждам повече природни забележителности и екзотични страни.страната -  Швейцария, но след България.курортът -  Засега Слънчев брягколата - Харесвам "Бентли". Карам "Алфа Ромео"музиката  -  Обичам всякакви жанрове - и хаус музика, и чалга, и ретро. Слушам ги според компанията, с която съм.напитката -  Пия "Мохито" през лятото, "Бакарди Бризер" през зимата.лягам си със - Лягам с хубаво момиче.събужда ме  - Събужда ме същото.ревнувам от - Ревнувам от нахалници.дразни ме -  Дразнят ме хора, които не знаят какво искат.животът ми е -   Животът ми е на скорост.
Вестник "Стандарт" 

05 Dec 2008 15:10 ч.