"ЮНАК-ЛОКО" ВЗЕ ЗЛАТНИЯ ПРИЗ И ПЪРВАТА НАГРАДА ОТ ВАЛЕНТИН ЙОРДАНОВ НА "РУСЕНСКИ ЛЕГЕНДИ 2018"

Публикувано в категория Русе  
Сборният тим на домакините от "Юнак-Локомотив" /Русе/ с треньор Валентин Ангелов стана отборен шампион на 12-ия международен турнир по свободна борба за кадети "Русенски легенди 2018". Втори се класира националният тим на Македония. Трети се класира отборът на България Б. Четвърти завършиха борците на Румъния. Пета остана България А.
Призьорите бяха наградени от почетния председател на българската федерация по борба Валентин Йорданов. Те получиха парични премии и купи от спонсорите на турнира - АССЕТ Банк, застрахователна компания АССЕТ Иншурънс, "Бент Ойл", "Мейк 98".
Валентин Йорданов удостои с плакет борцовия деятел от Цар Калоян Дауд Ибрям по повод края на 50-годишната му треньорска кариера. Поздравителен адрес до Дауд изпрати и президентът на федерацията Христо Маринов.
"Турнирът мина при отлична организация. Може да се желае още за нивото на състезателите, но някои момчетата изпъкнаха с добри качества. С тях трябва да се работи много", каза старши треньорът на националния тим за кадети Иван Цонов.

 

 06 Oct 2018 21:09 ч.