АРМЕН НАЗАРЯН: ЩАСТЛИВ СЪМ ОТ ТИТЛАТА НА ЕДИ! ИСКАМ МОЯТ СИН ДА ДОНЕСЕ НА БЪЛГАРИЯ ОЛИМПИЙСКА ТИТЛА И ДА МЕ ЗАДМИНЕ ПО УСПЕХИ!

Публикувано в категория България  

Какво по-голямо щастие! Както аз съм двукратен олимпийски шампион, така искам и моят син Едмонд да донесе олимпийска титла за България  и да задмине успехите ми", заяви щастливият Армен Назарян.

Вчера най-големият му син Еди триумфира с европейската титла на първенството по класическа борба за кадети в Скопие. 16-годишният талант спечели отличието в категория до 45 кг. Назарян-младши донесе и квота за България за Младежките олимпийски игри в Буенос Айрес през септември.
"Имаме нужда от възраждането на борбата в България. Веднъж ще помагам като треньор и след това като баща. Искам не само синът ми, но и други деца да печелят златни медали от големи първенства. Бъдещето е в младите", заяви Армен Назарян.

Той бе в ъгъла на тепиха и при петте победни срещи на Едмонд заедно със старши треньора Николай Дачев.
Световният и европейски шампион Иво Ангелов, помощник треньорът на националите Бисер Георгиев, бившият национал Илиян Георгиев също бяха в Скопие, за да подкрепят Едмонд.

 21 May 2018 13:13 ч.