МИМИ ХРИСТОВА: РЪКАТА МИ БЕШЕ ТОЛКОВА ЗЛЕ, ЧЕ МОМИЧЕТАТА МИ ПОМАГАХА ДА СЕ СЪБЛИЧАМ И ОБЛИЧАМ. БОЛКАТА? БЯХ ЗАБРАВИЛА ЗА НЕЯ

Публикувано в категория България  

"Нямаше дилема дали да изляза на финала, макар че треньорите имаха големи притеснения и не искаха да се боря", заяви сребърната медалистка от европейското първенство по борба за жени Мими Христова.
Както писа нашият сайт, тя се яви на финала срещу туркинята Емилмарк след травма, получена по-рано /4:6/. По време на схватката пък получи кръвотечение от носа. Борбата бе спирана на два пъти.
"Яд ме е, защото почти успях да изравня, а някакви си 5 секунди не ми стигнаха да завърша носенето. Бях забравила за болката. Загубих толкова кръв, че после искаха да ми правят преливания. Носът не ме ме притесняваше толкова, но ръката ми беше много зле. Не можех да я повдигна на повече от 10 сантиметра. Момичетата ми помагаха да са събличам и обличам", казва Христова, цитирана от сайта на българската федерация по борба.
Тя изразява съжаление, че не успяла да вземе златото, още повече, че има победа с 4:0 срещу туркинята на последния турнир "Дан Колов".
Във вторник всеотдайната и желязна Мими ще мине през пълни медицински изследвания.

 04 May 2018 16:40 ч.