СИЛНИ РУСНАЦИ, ТУРЦИ И ЯПОНЦИ С УЧАСТИЕ НА "ДАН КОЛОВ-НИКОЛА ПЕТРОВ 2018"! ЗАЯВКИТЕ ЗА ТЕПИХА НА "АСИКС АРЕНА" ВЕЧЕ СА НАД 500

Публикувано в категория България  

Над 500 състезатели от 30 дъ ржави заявиха до този момент участие на реномираните международни турнири "Дан Колов - Никола Петров". Схватките на 4 тепиха ще са от 22 до 25 март в зала "Арена Асикс" (бивша "Фестивална").
Русия ще участва при мъжете /класици и свободен стил/, както и при жените/. Турците също ще са с пълни състави. С най-добрите си състезатели ще пристигнат и японците.
Феновете ще видят още борци от САЩ, Азербайджан, Казастан, Украйна, Грузия, Унгария, Франция, Полша, Чехия, Словения, Румъния, Сърбия, Финландия. Далечен Перу ще изпрати петима състезатели.
Българските класици се подготвят в Тетевен с американци, французи, румънци. В края на седмицата се очакват и сърбите, водени от Стоян Добрев.
Националите в свободната борба тренират на "Дианабад" с борци  на Словения, Великобритания, Швейцария, Македония. На 11 март в София ще пристигнат и румънците, водени от бившия национал Анаталий Гуйдя.
Жените лагеруват в Благоевград с унгарки и французойки.07 Mar 2018 10:40 ч.