ТУРНИРИ ЗА ТАЛАНТИ В ПЛЕВЕН И ДИМИТРОВГРАД /ТРЕНЬОР НА ТУРСКА ЛЕГЕНДА В БОРБАТА СРЕД ГОСТИТЕ ДО ДИМИТРОВГРАДСКИЯ ТЕПИХ/

Публикувано в категория България  

НА 9 ДЕКЕМВРИ  Плевен ще бъде домакин на международния турнир "Освобождение". Организизатори на състезанието ще се община Плевен и клуб "Изобор".  Турнирът ще се проведе в зала "Балканстрой",. Началните схватки ща са от 10 часа. Официалното откриване ще е от 14. 

Поканени са участници от Румъния, Русия, Сърбия, Италия, Гърция, Македония.. Схватките ще са във възрастовите групи с деца, момчета, кадети, юноши, момичета и кадетки.

11-И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР  по свободна борба "Еню Вълчев", ще се състои в Димитровград. Състезанието под егидата на местиня клуб ще се проведе със съдействието на общината. Ще участват деца и подготвителни групи. Схватките ще са  в зала "Младост" на 9 ДЕКЕМВРИ. от 9 часа.

Потвърдено е участието на отбори от Молдова, Украйна, Гърция, Турция, Македония. .

Почетни гости ще са председателят на федерацията по борба Христо Маринов, световен и европейски шампион, и Ремзи Мусов, който се класира на пети на олимпийските игри в Сеул'88. Сега Мусов  е личен треньор на турската звезда в борбата Таха Акгюл, олимпийски шампион, двукратен световен и 5-кратен европейски първенец .06 Dec 2017 13:52 ч.